Shiatsuhieronta

Shiatsuhieronta täydentää mm. joogan kanssa hyvin kehon ja mielen huoltoa. Hoitokertojen tarve vaihtelee yksilöllisesti, henkilön terveyden- ja elämäntilanteen mukaan. Sarjahoitoina teho on luonnollisesti syvempi ja pitkävaikutteisempi. Hoito tehdään patjan päällä lattiatasossa. Hieronta voi kestää toivomusten mukaan n. 30 – 60 minuuttia.

Mitä Shiatsu on?

Shiatsu on Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva yli tuhat vuotta vanha japanilainen painamis- ja parantamistekniikka jota tehdään peukaloilla, sormilla ja kämmenillä. Shiatsussa hyödynnetään samoja akupisteitä kuin akupunktiossa, mutta kuitenkin ilman neuloja.

Shiatsu perustuu kehon energiakanavilla, eli meridiaaneilla olevien akupisteiden paineluun. Kokonaisvaltaisen ja vuorovaikutteisen hoidon tarkoituksena on tasapainottaa ja säädellä kehon energioita, niin että lopulta keho parantaa itse itsensä. Asiakkaan sekä hoitajan roolit ovat yhtä tärkeät.

Mihin Shiatsu auttaa?

Shiatsun kehoa ja mieltä rentouttavan, säännöllisen hoidon on todettu vaikuttavan moneen vaivaan mm. päänsärkyyn, väsymykseen, stressiin, käsivarsi-, niska-, hartia ja selkäkipuihin, unettomuuteen, uupumukseen ja ruoansulatushäiriöihin. Hieronta edistää myös energian virtausta, verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kehosta.

Varaa hoitoa varten luonnonkuituinen joustava asu esim. puuvillainen college-asu.

Perinteinen shiatsuhieronta:  60 min. 80 €

Avustettu joogaharjoitus yhdistettynä meridiaanien avaamiseen ja shiatsukäsittelyyn; 60 min. 90 €

Jalkojen hieronta  30min 45€

Hieronta keskittyy varpaisiin, jalkapohjiin ja pohkeisiin.
Sopii hyvin väsyneille, jännittyneille sekä turvonneille jaloille.
Jalkahieronnassa käsitellään akupisteet jalkaterien ja säärten alueella. Tällä alueella sijaitsee monia akupisteitä, joilla on vaikutuksia koko kehon toimintaan. Hoito rentouttaa väsyneet jalat, auttaa poistamaan nestekertymiä ja vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa.

Jalkojen ja alaselän hieronta  75 euroa  (50min)

Tämä hieronta keskittyy alaselän ja jalkojen alueelle. Se rentouttaa alaselkää, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa erityisesti ko. alueella, sekä koko kehossa. Hoito sopii hyvin väsyneistä tai turvonneista jaloista ja alaselän jännityksistä kärsiville. Akkuja lataava, tarpeen mukaan, energisoiva tai rentouttava hoito.

Selkä- ja niskahieronta 45€ (30 min)

Hoito keskittyy niskan ja selän alueen meridiaaneihin ja akupisteisiin. Hieronta on tarvittaessa, joko palauttava ja tasapainottava tai rentouttava ja virkistävä.  

Kasvo-, pää- ja hartiahieronta  45€ (30 min)

Tässä hoidossa käytän useita eri tekniikoita jännityksen laukaisemiseksi kasvojen, pään ja  niska-hartioiden alueella. Kaunistava, rentouttava hoito.

Yläselän, niska-hartiaseudun, sydämen ja rintakehän avaus  45€ (30 min)

Tässä hoidossa käsitellään huolella yläselkä, käsivarret, kämmenet ja sormet. Vastuu, huoli ja murhe painavat hartiolla , suuret tunteet pakkautuvat sydämen, rintakehän alueelle, eteen ja taakse. Usein arkoja alueita käsitellä, mutta lopussa seuraa helpotus, keveys.

Vatsan- ja suolistoalueen vapauttaminen  45€ (30 min)

Tämä hoito virkistää kaikkien sisäelinten aineenvaihduntaa, erityisesti suoliston, mahalaukun. Tässä hoidossa käsittelen myös keuhkojen alueen ja käymme läpi syvän hengityksen merkitystä, niin henkisten, kuin fyysisten kuona-aineiden poistamisessa.

Varaukset ja tiedustelut shiatsuhierontaan voi laittaa alla olevan kaavakkeen kautta. Tervetuloa kokeilemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s