Yksityistunnit/Oma harjoitus

Yksityistunnit, oma valmentaja joogassa?

Jos haluat yksilöidyn, juuri sinun elämäntilanteeseesi, terveydentilaasi ja ajankäyttöösi sopivan harjoituksen, ole yhteydessä yksityistunnin suhteen. Suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan harjoituksen, jota voit tehdä kun sinulle sopii ja jonka edistymistä voimme seurata tasaisin väliajoin. Tunnin suunnittelu ja toteutus voidaan tehdä myös skypen kautta, tai puhelimitse.

Yksityistunnit  ovat  myös hyvä vaihtoehto,  jos olet juuri aloittanut joogan tai harjoittamisen ja kaipaat tukea esimerkiksi oikean perustekniikan, linjauksien, hengitystekniikan tai sinulle sopivan keskittymisharjoituksen, meditaation löytämiseen. Yksityistunnit sopivat hyvin myös kuntoutujille, tai niille jotka haluavat harjoitella kotona ja keskittyä siten omaan harjoitukseen.

Kenelle? 

Kaikille; Jos aikataulusi ei anna myöden käydä viikkotunneilla, tai haluat muutaman yksityistunnin ennen ryhmätunnille mukaantuloa, joogaat mielummin yksin tai yksinkertaisesti haluat juuri sinulle sopivan harjoituksen. Oma harjoitus ohjaajan kanssa on myös sinulle,  joka olet joogannut pidempään ja haluat tarkistaa tekniikkaasi, kehittää harjoitustasi, inspiroitua uudelleen tai  haluaisit yksilöidyn, juuri sinun elämäntilanteeseesi, terveydentilaasi ja ajankäyttöösi sopivan harjoituksen.

Kuntoutujille; Tarvitset apua, oikeanlaista harjoitusta, esimerkiksi leikkauksesta, synnytyksestä, onnettomuudesta tai vaativasta elämäntilanteesta toipumiseen.

GetAttachment

Urheilijoille;  Joogarharjoitus on mille tahansa urheilulajin harrastajalle hyvää kompensaatiota, kehonhuoltoa, sen lisäksi se lisää läsnäoloa, notkeutta, tasapainoa, hengityskapasiteettia ja keskittymiskykyä.

WP_20151201_005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perheille, pariskunnille, ystäville, kaveriporukalle;   Iloa, energiaa ja joogan tuomaa hyvää oloa voi tehdä myös pariharjoituksena tai vaikka koko perheen voimin, toiveiden ja jokaisen oman kapasiteetin mukaan.

Tuntien hinnat vaihtelevat 90 €-, ajankohdasta ja tuntien määrästä riippuen.

Omalla harjoituksella kehität joogaharjoitusta juuri sinulle sopivaan suuntaan. Laita viestiä ja kerro toiveistasi harjoituksen ja aikataulusi suhteen, niin palaan pian asiaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset marianjoogakoulu@gmail.com tai 040 759 7196/Maria