Aikataulu ja hinnasto

Maanantai klo 10-11 Kehonhuolto ja jooga senioreille ja kuntoutujille Kääntöpaikalla (Kurssi toukokuussa 5 x)
Maanantai klo 18-19 Jooga ja/tai Barre Zoomin kautta (Ilmoittautumisten mukaan)
Tiistai klo 17-18 Yksityistunti

Keskiviikko Jooga klo 19.15-20.30 Kääntöpaikalla ja tarvittaessa Zoomin kautta (Ilmoittautumisten mukaan)

Torstai Jooga ja/tai Barre klo 18-19 Zoomin kautta (Ilmoittautumisten mukaan)

Sunnuntai Jooga ja/tai Barre klo 16.30-17.30 Kääntöpaikalla ja/tai Zoomin kautta (Ilmoittautumisten mukaan)

Hinnasto:

Iltatunnit 75 min. paikan päällä 22 € ja Zoomin kautta 20 €. Seniorijoogakurssi 5 x, 90 €. Barretunnit ( 60 min.) 20 €. Tervetuloa mukaan!

Yksilötuntien palveluhinnat:

1 Tapaaminen n. 85-100 €

3 Tapaamista n. 265 €

Kuukausihinta ( 4 x ) n. 340 €

3 kk./10 tapaamista n. 820 €

Kotikäyntilisä Artovan alueella 15 €

E-passi ja Smartum mobiilimaksu käyvät myös maksuvälineinä

Saatavana myös lahjakortteja haluamallesi summalle.

Tilitiedot

S-pankki, Maria Totro, FI19 3939 0058 6123 26, kirjoitathan viesteihin mistä maksusta on kyse, kiitos.

Myös yksityistunteja, TYHY-tunteja sekä harjoituksia muun muassa työ- ja ystäväporukoille, koululaisryhmille, nuorille, odottaville äidille, kuntoutuksen ja toiminnallisuuden tukemiseen.

Peruutusehdot: 

Viikkotuntien varaus ja peruutus:

Tunneilla on minimiosallistujamäärä jotta tunti pidetään, joten ilmoittauduthan ajoissa. Mikäli tunnille ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita ilmoittautuneille tulee tästä sähköposti.
Aamutunneille (klo 10.00) ilmoittautumiset ja peruutukset edellisenä iltana klo 20.00 mennessä. 75 min. iltatunneille ilmoittautumiset ja mahdolliset peruutukset 7 h. ennen tunnin alkua, kiitos.

KAIKKI peruutukset tulee tehdä sähköpostin kautta viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. Poikkeuksena edellä mainitut 75 min. tunnit.

Peruuttamattomista varauksista veloitetaan kyseisen tunnin mukaisen normaalin tuntihinnan.

Kurssien ja workshoppien peruutus: Mahdolliset peruutukset kursseille tulee tehdä 7 vrk ennen kurssin alkua. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai peruutus tehdään kurssipäivänä, peritään  osallistumismaksu silloin kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa kurssimaksun saa kokonaisuudessaan takaisin esittämällä lääkärintodistuksen viikon (7vrk) kuluessa kurssista. Kurssille voi veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan.

Jos kurssi on maksettu liikunta- tai kulttuuriedulla, maksua ei voi palauttaa. Siinä tapauksessa voi käyttää kohtuullisen ajan kuluessa peruutusehtojen mukaisen osan maksustasi johonkin vastaavaan kurssiin.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse marianjoogakoulu@gmail.com
Peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse tai viesteillä sosiaalisen median kautta. Saat laskun kurssista ennen kurssin alkua ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä, varmistat myös paikkasi kurssilla. Peruutukseksi ei kelpaa kurssin maksamatta jättäminen. Mikäli kurssi perutaan järjestäjän johdosta, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.  Marian Joogakoulu pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin ohjaaja ja sisältö muutoksiin tarvittaessa. Näistä ilmoitetaan osallistujille aina etukäteen.

Lisätiedot ja tunneille ilmoittautumiset voi tehdä alla olevan kaavakkeen kautta tai sähköpostitse marianjoogakoulu@gmail.com