Joogan aikataulu ja hinnasto

Vakiotunnit ovat ilmoittautumisten mukaan sunnuntaisin, maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Muut mahdolliset tunnit toteutuvat ilmoittautumisten mukaan. Katso tarkemmat tiedot alla olevasta aikataulusta. Jos haluat tulla mukaan etäyhteyden kautta, muistathan kertoa siitä ilmoittautuessasi, kiitos.  

  Tunti Alkaen
Maanantai 10-11 Seniorit ja kuntoutujat  Kääntöpaikalla, Intiankatu 1
Maanantai  18-19 Jooga, keskitaso Zoomin kautta  Ilmoittautumisten mukaan
 Tiistai 18-19 Jooga, keskitaso Zoomin kautta Ilmoittautumisten mukaan
Keskiviikko  18-19.15 Jooga, keskitaso hybriditunti Kääntöpaikalla Ilmoittautumisten mukaan
Sunnuntai      16-17.15             Minikurssi Shiatsu- itsehoitona Kääntöpaikalla 16.1.2022 asti
Hinnasto

Iltatunnit 75 min. paikan päällä 22 € ja Zoomin kautta 20 €. Senioritunti 18 €. Tervetuloa mukaan!

Terapeuttisen joogan yksilötuntien palveluhinnat:

1 Tapaaminen n. 85-100 €

3 Tapaamista n. 265 €

Kuukausihinta ( 4 x ) n. 340 €

3 kk./10 tapaamista n. 820 €

Sporttipassi ja Smartum mobiilimaksu käyvät myös maksuvälineinä

Saatavana myös lahjakortteja haluamallesi summalle.

Tilitiedot

S-pankki, Maria Totro, FI19 3939 0058 6123 26, kirjoitathan viesteihin mistä maksusta on kyse, kiitos.

Myös yksityistunteja, TYHY-tunteja sekä joogaharjoituksia muun muassa työ- ja ystäväporukoille, koululaisryhmille, nuorille, odottaville äidille, kuntoutuksen ja toiminnallisuuden tukemiseen.

Peruutusehdot: 

Viikkotuntien varaus ja peruutus:

Tunneilla on minimiosallistujamäärä jotta tunti pidetään, joten ilmoittauduthan ajoissa. Mikäli tunnille ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita ilmoittautuneille tulee tästä sähköposti.
Aamutunneille (klo 10.00) ilmoittautumiset ja peruutukset edellisenä iltana klo 20.00 mennessä. 75 min. iltatunneille ilmoittautumiset ja mahdolliset peruutukset 7 h. ennen tunnin alkua, kiitos.

KAIKKI peruutukset tulee tehdä sähköpostin kautta viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. Poikkeuksena edellä mainitut 75 min. tunnit.

Peruuttamattomista varauksista veloitetaan kyseisen tunnin mukaisen normaalin tuntihinnan.

Kurssien ja workshopien peruutus: Mahdolliset peruutukset kursseille tulee tehdä 7 vrk ennen kurssin alkua. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai peruutus tehdään kurssipäivänä, peritään  osallistumismaksu silloin kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa kurssimaksun saa kokonaisuudessaan takaisin esittämällä lääkärintodistuksen viikon (7vrk) kuluessa kurssista. Kurssille voi veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan.

Jos kurssi on maksettu liikunta- tai kulttuuriedulla, maksua ei voi palauttaa. Siinä tapauksessa voi käyttää kohtuullisen ajan kuluessa peruutusehtojen mukaisen osan maksustasi johonkin vastaavaan kurssiin.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse marianjoogakoulu@gmail.com
Peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse tai viesteillä sosiaalisen median kautta. Saat laskun kurssista ennen kurssin alkua ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä, varmistat myös paikkasi kurssilla. Peruutukseksi ei kelpaa kurssin maksamatta jättäminen. Mikäli kurssi perutaan järjestäjän johdosta, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.  Marian Joogakoulu pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin ohjaaja ja sisältö muutoksiin tarvittaessa. Näistä ilmoitetaan osallistujille aina etukäteen.

Lisätiedot ja tunneille ilmoittautumiset voi tehdä alla olevan kaavakkeen kautta tai sähköpostitse marianjoogakoulu@gmail.com