Joogaviikko 44

Hei,

Toivottavasti voitte hyvin.

Marraskuu on jo ovella ja valon vähetessä tarvitsemme entistä enemmän yhteyttä omaan sisäiseen valoon ja energiaan. Joogaharjoituksen avulla on mahdollista saada yhteys tähän voimaan. Pysähdytään, ollaan läsnä, yhdistetään hengitystä ja liikettä, otetaan vastaan ja voimaannutaan joogan ja joogien hyvää tekevästä voimasta. Tulevalla joogaviikolla luvassa siis taaksetaivutuksia ja ylösalaisia.

Kääntöpaikan tilavaraus on mahdollista vain maanantaisin ja torstaisin, joten keskiviikon tunnille pitäisi ilmoittautua viimeistään maanantaina klo 15 mennessä.

Tässä aikataulua viikolle 44:  

Sunnuntai 31.10 Lempeä uuteen viikkoon valmistava harjoitus (asana, pranayama ja keskittymisharjoitukset) Zoomin kautta esim. klo 17? (Ilmoittautumiset viimeistään klo 12, kiitos)  

Maanantai 1.11 Seniorijooga Kääntöpaikalla ja tarvittaessa Zoomin kautta klo 10–11.

Maanantaisin ja/tai tiistaisin on vuorossa Virtaa viikkoon- jooga, jossa teemme pitkiä vinyasanoita Zoomin kautta klo 18? (Ilmoittautumiset viimeistään ma klo 12, kiitos)  

Keskiviikko 3.11 Rentoudu ja keskity, ylläpidä harmonia on kaikkia jooga työvälineitä hyödyntävä, palauttava, tasapainottava ja voimaannuttava joogaharjoitus Kääntöpaikalla ja Zoomin kautta klo 19.15 (Ilmoittautumiset viimeistään ma klo 15, kiitos)  

Torstai 4.11 Kehon ja mielen viikkosiivous ja laskeutuminen viikonloppuun (asana, pranayama ja yoganidra). Tunti Zoomin kautta klo 18? (Ilmoittautumiset viimeistään to klo 12, kiitos)  

Hyvää viikonlopun jatkoa, voikaa hyvin, ollaan yhteydessä,

Terveisin, Maria

2 vastausta artikkeliin “Joogaviikko 44

  1. Hei, Osallistun lempeään joogaan tänään sunnuntaina, mutta zoomin kautta, Heidi

    Lähetetty iPadista

  2. Hei Heidi, kiitos viestistäsi! Vielä ei ole tullut muita ilmoittautumisia, mutta laitan viestiä heti kun tiedän että on muita tulijoita myös. Mukavaa päivää! Terkuin, Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s