Joogaviikko 43

Hei Joogit,

Kiitos kuluneesta viikosta ja palautteestanne tuntien sekä kurssien suhteen.

Sunnuntaille on toivottu säännöllistä tuntia sekä paikan päällä että Zoomin kautta, jos olet kiinnostunut, laitathan minulle piakkoin viestiä, kiitos.

Intensiivikurssille ei nyt heti löytynyt sopivaa ajankohtaa, joten miten olisi 20–21.11, tai sitten pelkästään jompikumpi lauantai tai sunnuntai?

Tässä aikatauluehdotusta viikolle 43. Jatketaan vielä toistaiseksi hieman eri teemoilla viikonpäivien mukaan

Sunnuntai 24.10 Lempeä uuteen viikkoon valmistava harjoitus (asana, pranayama ja keskittymisharjoitukset) Zoomin kautta esim. klo 17? (Ilmoittautumiset viimeistään klo 12, kiitos)  

Maanantai 25.10 Seniorijooga Kääntöpaikalla ja tarvittaessa Zoomin kautta klo 10–11. (Viimeinen kurssikerta lokakuun kurssista)

Maanantaisin ja/tai tiistaisin on vuorossa Virtaa viikkoon- jooga, jossa teemme pitkiä vinyasanoita (asanasarjoja) Zoomin kautta klo 18? (Ilmoittautumiset viimeistään ma klo 12, kiitos)  

Keskiviikko 27.10 Rentoudu ja keskity, ylläpidä harmonia on kaikkia jooga työvälineitä hyödyntävä, palauttava, tasapainottava ja voimaannuttava joogaharjoitus Kääntöpaikalla ja Zoomin kautta klo 19.15 (Ilmoittautumiset viimeistään ti klo 12, kiitos)  

Torstai 28.10 Kehon ja mielen viikkosiivous ja laskeutuminen viikonloppuun (asana, pranayama ja yoganidra). Tunti Zoomin kautta klo 18? (Ilmoittautumiset viimeistään to klo 12, kiitos)  

Iloisena jaan myös teille tiedon siitä, että viimeisetkin raportit ja syventävä harjoittelu ovat toimintaterapeuttiopintojeni osalta hyväksytty, joten nyt ei puutu kuin todistusten tilaus koulusta ja Valviralta. Kiitos joustavasta asenteestanne ja kannustuksestanne myös opintojeni ajan! Joogan ohjaaminen opintojen ohessa oli tärkeä kompensaatio muuten aika tiiviisti ruudun äärellä vietettyyn opiskelijaelämään.

Kaunista, hyvää viikonlopun jatkoa, jatketaan harjoituksia, ollaan yhteydessä,

Terveisin, Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s