Joogaa viikolla 42

Hei Ihmiset,

Toivottavasti voitte hyvin ja teillä on ollut valoisa viikonloppu.

Viime viikolla kuulin tunnin jälkeen jälleen kommentin, kuinka joogaharjoituksen hyvää tekevä voima kannattelee kutakuinkin juuri viikon ajan ja sitten on jo pakko palata harjoituksen pariin. Uskoisin että aika moni on samaa mieltä siitä, että säännöllisyys harjoituksen suhteen on tarpeellista, edistää yhteyttä itseen sekä pitää huolen kehon ja mielen välisestä tasapainosta.

Jotta saisitte lisää vaihtoehtoja ja pidettyä harjoituksenne säännöllisenä olen lisännyt etätuntivaihtoehtoja (60 min.) eri viikonpäiville. Jos haluamallesi päivälle ei tule ryhmää voit laittaa minulle viestiä mahdollisesta privaattitunnista.  Pyrin ohjauksessani ja tuntien sisällön avulla auttamaan teitä toipumaan ja vahvistumaan, niin että teillä on rento keho ja mieli sekä hyvää energiaa, jolla keskittyä elämässä niihin asioihin, jotka ovat teille merkityksellisiä ja tärkeitä. Olen suunnitellut hieman erilaisia teemoja viikonpäivien mukaan. 

Tässä aikatauluehdotusta viikolle 42:

Sunnuntai 17.10 Lempeä uuteen viikkoon valmistava harjoitus (asana, pranayama ja keskittymisharjoitukset) Zoomin kautta esim. klo 17? (Ilmoittautumiset viimeistään klo 12, kiitos)  

Maanantai 18.10 Seniorijooga Kääntöpaikalla ja tarvittaessa Zoomin kautta klo 10–11- (Teemana näillä tunneilla on aina voima, tasapaino ja notkeus sekä ottaa uusi päivä, viikko vastaan avoimella mielellä ehkä ja usein myös hymy huulilla.)   

Maanantaisin ja/tai tiistaisin on vuorossa Virtaa viikkoon- jooga, jossa teemme pitkiä vinyasanoita (asanasarjoja) Zoomin kautta klo 18? (Ilmoittautumiset viimeistään klo 12, kiitos)  

Maanantai 18.10 klo 18 Zoomin kautta toteutuu, tervetuloa mukaan!

Keskiviikko 20.10 Rentoudu ja keskity, ylläpidä harmonia on kaikkia joogan työvälineitä hyödyntävä, palauttava, tasapainottava ja voimaannuttava joogaharjoitus Kääntöpaikalla ja Zoomin kautta klo 18.15, tervetuloa mukaan! 

Torstai 21.10 Kehon ja mielen viikkosiivous ja laskeutuminen viikonloppuun (asana, pranayama ja yoganidra). Tunti Zoomin kautta klo 18? (Ilmoittautumiset viimeistään klo 12, kiitos)  

Seuraavasta viikonlopun intensiivikurssista on kyselty, joten kiinnostuneille ehdotan ajankohdaksi 6–7.11 tai 13–14.11?

Hyvää viikonlopun jatkoa, voikaa hyvin, ollaan yhteydessä,

Terveisin, Maria 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s