Joogaviikko 33

Hei,

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikko, hyvä viikonloppu. Säät ovat olleet vaihtelevia puistojoogaa ajatellen, mutta jos innostusta edelleen jatkaa ulkona joogaamista, niin voidaan säävarauksella tehdä näin. Jos sataa ja on tarpeeksi tulijoita voin yrittää varata tilan, joskin se on nyt hankalampaa, kun aikaa ilmoittautumisten ja tilavarausten välillä on niukasti. 

Huomisen senioritunnin osalta en usko ehtiväni saada tilasta varmistusta, mutta jos sataa voin yrittää varata tilan tiistaiksi tai keskiviikoksi.

Viikon 33 harjoitukset kutsuvat harjoittamaan joogaa, joka tekee tilaa ja puhdistaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Joogaharjoitusten ytimessä oleva tietoinen, syvä hengittäminen liikkeen yhteydessä saa aikaan virtauksen, joka tuo meidät itsemme äärelle sekä läsnä olevaksi elettävään hetkeen. Hengitys on tässä ja nyt, toisin kuin mielemme. Läsnäolevassa hengityksessä ja hetkessä tehty lyhytkin syvä lepääminen rentouttaa ja virkistää niin mieltä kuin kehoa. Syvä ja tasainen yhteys hengityksen ja liikkeen välillä puhdistaa hyvin kokonaisvaltaisesti ja tekee tilaa muutoksen mahdollisuudelle. Joogaharjoituksen tuoma rauhan ja tasapainon tila tekee tilaa sille, että oma todellinen olemuksemme, valomme voi paremmin loistaa, asetumme kuuntelemaan mitä sydämellämme on asiaa.

Tässä aikatauluehdotusta:

Sunnuntai 15.8 Jooga Zoomin kautta klo 16?

Maanantai 16.8 Seniorijooga Annalan puistossa klo 10, tervetuloa!

Tiistai 17.8 Jooga Annalan puistossa/Kääntöpaikalla ja Zoomin kautta klo 18.15, tervetuloa mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset heti kun tiedätte pääsevänne mukaan, kiitos!

Hyvää päiväänne, tasapainoa, hyviä tuulia tulevaan viikkoon,

Terveisin, Maria  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s