Joogimainen uusi vuosi ja uudet kurssit

Hei Ystävät joogassa,

Hyvää alkavaa uutta vuotta ja kiitos vielä kuluneesta! 
On ollut ilo jakaa harjoitusta kanssanne, toivottavasti yhteinen joogatiemme jatkuu myös ensi vuonna. Laitoin teille sähköpostia tammikuun kursseista, jotka toivottavasti jatkuvat ilmoittautumisten mukaan samoilla paikoilla ja ajoilla.

Nauttikaa vuoden vaihteesta ja käyttäkää tarvittaessa myös joogaa ja luonnon tai ravitsevan ruuan parantavaa voimaa apuvälineinä. Olkaa yhteydessä siihen mitä juuri nyt tarvitsette; maan juurevuutta, vakautta, ilman joustavuutta, tulen ja valon inspiraatiota ja energiaa, veden lohdullisuutta tai ympärillämme, olevan tilan tuomaa avaruutta. Nähkää ja tuntekaa ne ja harjoitelkaa ottamaan ne vastaan. Tehkää halutessanne sellainen joogimainen päivitys, uusi versio itsestänne. Olkaa tietoisia mistä haluatte luopua, siivotkaa turhat pölyt, roinat, takertumiset pois kehosta ja mielestä, ehkä ympäristöstäkin ja tehkää tilaa sille mikä on teille tärkeää ja toistakaa tuota harjoitusta niin usein kuin tarve.

Ja muistakaa että jollei harjoitus toimi, niin jotain pitää muuttaa, tavassa tehdä harjoitusta mielessä ja/tai kehossa, mutta älkää luovuttako, jokainen harjoitus on tärkeä ja rakentaa seuraavaa.

Iloa, avaruutta, valoa, terveyttä ja paljon rakkautta uuteen vuoteen!

Kiitollisena kuluneesta vuodesta, Teistä kaikista, 
Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s