Viikko 6

Hei joogan Ystävä,

Se mistä haluan, lupaan muistuttaa sinua, on se että erilaisten mielen ja kehon harjoitusten kautta, voit hetkeksi ottaa lomaa omista ongelmistasi, ajatuksistasi, elämästäsi, tai ainakin kokea tilan lisääntymisen tunteen, suhteessa näihin asioihin.
Uskon että ainakin hetkellinen onni ja rauha, sekä sen oman sisäisen viisauden pilkahdus ovat merkkejä kehomielen harjoittelun tuloksista.

Tämän viikon viesti tulee tuntien jälkeen, anteeksi siitä, mutta teemana oli siis rintalihasten avaus ja kyljet, tarpeeseen tulivat ja kiitos kun olitte mukana.

Tärkein mitä kuitenkin tapahtuu on se mitä enemmänkin tuntee, kuin näkee, eli yhteys. Parempi, selkeämpi, kuuntelevampi, hetkellinenkin yhteys omaan itseen, toisiin, elämään.

Kaunista on myös kuulla kuinka harjoittelu luo tulosta.
Tällä viikolla kuulin kuinka jokun teistä oli kuullut ääneni päässään, kannustamassa harjoituksen teossa; – Vielä pari kertaa! Muista hengittää!
Tai kuulin toiselta, kuinka mielen ja kehon harjoituksista on ollut apua lääkärin vastaanotolla. Kun on huomannut kehon olevan hyvin jännittynyt (tätä ei välttämättä huomaa, jos ei ole yhteyttä kehoon!), mutta saanut mielen avulla kehon rentoutumaan.

Kiitos kiitoksista, mutta te teitte sen itse, minä olin vain opastamassa polulle, muistuttamassa että osaatte, että olette harjoitelleet ennenkin ja juuri tälläisiä tilanteita varten.

Se että opastus menee perille vaatii kokemuksen ja luottamuksen rakentamista, niin opettajaan kuin opetuksiin. Kiitos ja kannustus tulee juuri siinä että osaamme käyttää harjoitusta myös muualla kuin matolla, siksi harjoittelu kannattaa.
Uusia yhteyksiä syntyy avaamalla itseään, tutkimalla, kokeilemalla, mutta ennen kaikkea kokemuksen, harjoituksen kautta, hienoa että olette mukana!

Rauhaa, viisautta, rakkautta päivääsi, sunnuntaina jatketaan, tervetuloa mukaan,

Maria

IMG_20180207_104719_resized_20180207_104727151.jpg

PS. Kuva kertoo yhdestä harjoituksestani. Sain kokea enemmän yhteyttä tyttäriini ja heidän intohimoonsa, jalkapalloon, sen fanittamiseen espanjalaisittain, sekä sain myös voittaa korkean paikan pelkoani kivutessani katsomoon. Kokemus oli hyvä, avaava. Löytäkää omanne jo tänään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s