Joogaviikko 3

Hei Ihmiset ja kiitos hyvästä seurastanne tällä viikolla seisomasarjojen ja tasapainoharjoitusten kanssa!
tasapaino18
 
Aina säännöllisin väliajoin kuulee kuinka, joku joka on joogannut jo hyvän aikaa, löytääkin jostain hyvin tutusta ja yksinkertaisesta harjoituksesta jotain aivan uutta. Tällä viikolla kuulin lauseen; – Nyt musta tuntuu että vasta oivalsin mistä tässä liikkeessä on oikeastaan kyse.
 
Joogaharjoitus on jatkuvaa itseopiskelua, yhteyden etsimistä ja löytämistä, läsnäolemista juuri paraikaa elettävässä hetkessä. Joogatiellä jokainen etenee omaa tahtiaan, eikä siinä tule kiirehtiä tai ahnehtia. Kaikki tapahtuu ajallaan ja kun olemme valmiita, tämä kaikki kehittää kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyämme.
 
Elämä muuttuu koko ajan, samoin me itse. Tutkikaa asanaa, hengitystä, mieltänne, samoin kuin itseänne, suhdetta itseenne, muihin ihmisiin, elämään, rehellisesti, hyväksyvästä, lempeästi, uteliaasti, päättäväisesti, takertumatta ja monesta eri suunnasta. Harjoitelkaa nauttien ja mielenkiinnolla, yksin ja yhdessä, kehoa ja mieltä kuunnellen ja ennen kaikkea elämisen, olemisen, kohtaamisten kautta, se on joogassa elämistä.
 
Hyvää loppuviikkoa, sunnuntaina jatketaan harjoituksia,
 
Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s