Joogaa viikolla 17

Hei Jooginit,

Joogatunnin jälkeinen palaute on vilpitöntä, autenttista, tulee suoraan ja sydämestä. Tänään kuului kommentti, kuinka harjoituksen jälkeen voi taas hetken olla tyytyväinen, onnellinen. Hetki mittana oli kaikille hyvin subjektiivinen, mutta hyvässä tapauksessa vaikutus saattaa kuulemma säilyä päiviä.

Jäin miettimään, mikä sen hyvän harmonian rikkoo, tai miksi annamme sen tapahtua. Eikö luomamme tila ole kuitenkaan tarpeeksi vahva, vai onko se vaan hetken illuusio tasapainosta, joka rikkoontuu, kun mieleen palaavat samat möröt, ikävät ajatukset, sanat, tilanteet, haastavat ihmiset, väsymys, itsen, muiden odotukset, vaatimukset jne.
En tuohon muuta ratkaisua näin äkkiseltään keksi, kuin että harjoitusta täytyy tehdä useammin, niin usein, että siitä tule tapa, ja siten tuo kaikki muu saa siitä vähintään yhtä vahvan kilpailijan. Kun harjoituksesta tulee säännöllistä ja totumme siihen, luotamme sen kantavaan voimaan, meistä tulee vahvempia ja ymmärrämme ettemme voi vaikuttaa siihen mitä tapahtuu, mutta suuresti siihen, miten asennoidumme siihen mitä tapahtuu. Emme ohjaudu enää ulkoa käsin.

Voimme päättää kehon harjoittamisen lisäksi luoda säännöllisellä mielenharjoituksella uusia ratoja myös aivoihimme, tehdä noista radoista syviä, leveitä, avaria, jotka tuovat elämäämme tilaa, valoa, iloa, lempeyttä, viisautta, sinnikkyyttä, kärsivällisyyttä ja tasapainoa.

Kokeile vaikka viikko tai kaksi, sitä kuinka harjoitus kantaa, tekee sinusta vahvemman, enemmän sinut. Varaa aika, paikka, aloita vaikka vain 5-10 min. harjoituksesta.
Pysähdy, hengitä, ole läsnä, tarkkaile, samaistumatta, mitä mielessäsi liikkuu, kuulostele miten kehosi haluaa liikkua, avautua, vapautua ja tee harjoitus itsellesi, tule tutuksi sen kanssa mitä olet. Ota harjoitus vastaan, lepää tilassa jonka olet luonut ja lähetä hyviä voimaannuttavia ajatuksia itsellesi, muille, ja jos haluat, jaa harjoitus lähelle, kauas, koko maailmalle.

Usko harjoituksen voimaan, sillä usko on toivoa ja oikeita toimia.

Joogaa toukokuuhun vievällä viikolla 17 olisi tarjolla seuraavasti;

Maanantai 25.4 klo 18, tunti toteutuu, tervetuloa
Tiistai 26.4 klo 18.30, tunti toteutuu, tervetuloa
Keskiviikko 27.4 klo 9.30 Joogaa senioreille ja kuntoutujille, tunti toteutuu, tervetuloa!
Keskiviikko 27.4 Jooga klo 11?
Keskiviikko 27.4 Jooga klo 17.30?
Torstai 28.4 Jooga klo 9.30?
Perjantai 29.4 Aamu- tai iltapäiväjooga?
Lauantai 30.4 Päivätunti?
Sunnuntaina 1.5 ei ole tuntia. Hyvää Vappua kaikille!

Hyvää viikon alkua, pitäkää huolta, hauskaa, voikaa hyvin,
Ollaan yhteydessä, nähdään tunneilla,
Terkut, Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s