Viikko 37

Hei Ystävät joogassa,

Toivottavasti viikonvaihde teki hyvää.

Eilen meitä oli tupa aika täysi innokkaita joogan ja meditaation ystäviä. Jos näyttää siltä että sunnuntain tunti alkaa käymään ahtaaksi, voidaan pitää myös kaksi tuntia, niin että ensimmäinen tunti alkaisi esimerkiksi klo 16, mutta mennään tilanteen mukaan?

Olen tänään kirjoittanut ensimmäistä versiota tekstistä, jossa muistelen erilaisia käänteentekeviä hetkiä elämässäni, mitkä asiat saivat minut itsetutkiskelun, joogan tielle. Miettinyt miksi joogaan, tai haluan ohjata joogaa.
Tarinamme ovat mielenkiintoisia, ainutlaatuisia, mutta niihin ei kannata samaistua liikaa, ne ovat kuitenkin vain meidän subjektiivinen näkemyksemme, mielen värityksemme, muistojen ja mielikuvituksen, ajatusten sekamelska siitä mitä tapahtui.
Omien tarinoiden jakaminen on kuitenkin tärkeää, voimme samaistua johonkin mitä toinen on kokenut, nähnyt, tehnyt, kokea yhteyttä ja huomata että emme kuitenkaan ole yksin, tälläkään tiellä. Näemme mahdollisuuden kasvuun.

Koko keho on säiliö (jota pitää tuulettaa paljon, hengityksellä ja liikkeillä!), mutta erityisesti lantion alue säilöö paljon, joten tämä viikko mennään lonkkien ja lantion alueen avauksissa, olet tervetullut mukaan.

Keskiviikolle olisi tarjolla iltatunti ja meditaatiokin, jos pääset laitathan viestiä piakkoin, kiitos!

Hyvää alkanutta viikkoa, hymyjä, mieleen ja kehoon, yhteyttä varsinkin sinne omaan sydämeen, nähdään,

Terveisin, Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s