Hyvää syyskuuta

Hyvää syyskuuta joogan ystävät,
Lisäsin sivuilleni Suomen Joogaliiton ohjaajakirjeeseen kirjoittamani tekstin joulukuisesta yksityisopetuksesta Marcin luona Ranskassa.

 

Joogan ohjaaja, taksinkuljettaja?

Olisi niin mukava ajatella jos olisi joku muu joka tietäisi mikä minulle on tarpeellista ja parasta juuri nyt sekä tulevaisuudessa, niin joogan ohjaajana kuin ihmisenä. Niin kauan kuitenkin kun ajattelemme näin, emme elä omaa elämäämme, emmekä toimi sisältämme käsin. Joku voi meitä siinä avustaa, olla seuranamme, mutta itse otamme vastuun elämästämme, valinnoistamme..

Aamujoogat jatkuvat ainakin torstaisin. Ennen kuin lähetän seuraavasta kuukaudesta aamujoogeille laskun, niin kysyn vielä; – Haluatteko 4 vai 8 kerran kurssin?
Muille päiville, tiistaille ja keskiviikolle otan ilmoittautumisia vastaan aina edelliseen päivän iltapäivään asti.
Pidän myös mielelläni aamutunteja viikonloppuisin, jos vain olen maisemissa, viestikää, jos kiinnostusta ja aikaa olisi.
Keskiviikolle olisi nyt mahdollista saada syyskuussa 4 kerran alkeiskurssi, jossa käymme läpi joogan perusperiaatteita. Laittakaa viestiä kiinnostuneet, niin sovitaan aikataulusta.
Niille joita kiinnostaa hoitaa itseään joogan lisäksi shiatsuhieronnalla, on sekin nyt myös mahdollista, katso lisätietoa  https://marianjoogakoulu.wordpress.com/shiatsuhieronta/
Hyvää viikonlopun jatkoa,
Voikaa hyvin, ollaan yhteydessä,
Nähdään tunneilla,
Terveisin,
Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s