Uusi kurssi torstaille

Hei Ystävät joogassa,

Kiitos vielä kaikille innokkaille alkeiskurssilaisille viime viikonlopusta.

Uusi alkeis-jatkoryhmä aloittaa siis tämän viikon torstaina, klo 18-19.15, tervetuloa kaikki jo ilmoittautuneet mukaan. Kurssilla on vielä muutamia paikkoja vapaana. Ilmoittauduthan pian; marianjoogakoulu@gmail.com

Laitan maksutietoja Teille kaikille torstaihin mennessä.

Kurssilla tutustumme joogan eri työvälineisiin; yksinkertaisesti tehtyihin liikkeisiin (asana), hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen, sekä voimaa, tasapainoa ja notkeutta kehittäviin liikesarjoihin. Tämä kurssi on tarkoitettu joogan alkeiskurssin käyneille tai niille joilla on jo jonkin verran kokemusta joogasta. Kurssi on 10 viikkoa pitkä x 1,25h ja maksaa 150/140 €.

Te, jotka olette kiinnostuneita Marcin kurssista 22-23.9, jooga ja ihmissuhteet, mutta ette ole vielä maksaneet rekisteröitymismaksua, laitattehan pian viestiä, jotta kurssi varmistuisi.

Marc käyttää kurssilla monia joogan työvälineitä; asanaa, pranayamaa, meditaatio, mielikuva- ja ääniharjoituksia. Suosittelen hänen kurssiaan kaikentasoisille joogasta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille lämpimästi. Hänellä on myös erittäin hyvä tuntemus joogan filosofiasta, jonka hän osaa esittää yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi. Katso lisätietoa kurssista, Kurssit otsakkeen alta tai laita minulle sähköpostia.

Hyvää viikon jatkoa, nähdään tunneilla, ilmoitelkaa itsestänne,

Terveisin, Maria

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s