Kesäkuun muita mahdollisia kursseja

Hei joogan ystävät,

Toivottavasti voitte hyvin.

Tämän viikon tunnit ovat normaalisti klo 18, myös keskiviikkona. Torstain aamutunti klo 7.30 toteutuu myös. Tervetuloa näihin.

Torstaina pidettävällä Shiatsuhieronnan alkeet- kurssilla on vielä muutama paikka vapaana, ilmoittaudu pian jos kiinnostaa. Katso lisätietoja Kurssit- otsakkeen alta.

Minulle tarjoutui mahdollisuus pitää joogakurssi juhannuksena, 22-24.6. Paikka olisi Villa Harmony Lappeenrannan vieressä Lemillä http://www.dayspaharmony.com/villaharmony/index1.php

Katsokaa sivut ja olkaa yhteydessä jos juhannus joogan, hyvän ruoan, hiljentymisen, turvesaunan tai vaikka juhannustaikojenkin merkeissä olisi mahdollinen ja kiinnostava.

Olen saanut kyselyjä joogan viikonloppukurssista nyt kesän aikana. Mahdollisuus olisi pitää tällainen intensiivikurssi viikolla 24, eli 15-17.6.

Teemaksi voi ottaa esim. ylösalaiset asanat, niska-hartia ja ylä- tai alaselkään keskittyvät harjoitukset. Jään odottamaan mahdollisia toiveitanne.

Hyvää mieltä ja oloa päiväänne, viikkoonne ja ihanaa alkanutta kesää, tänään ainakin jo viimeistään uskaltaa sanoa niin,

Ollaan yhteydessä,

Terveisin, Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s