Joulukuu 2011

Hei Ystävät joogassa,

Lämmin kiitos kuluneesta syyskaudesta ja monista mukavista yhdessäolon hetkistä joogan parissa. Ilman Teitä ei olisi meitä.

Vielä viikko jäljellä viimeistä 10 kerran kurssia. Viimeinen tunti on siis sunnuntaina 11.12 klo 15. Muistattehan että huominen tiistain tunti sovittiin pidettäväksi klo 10!

Joulukuun viimeisellä viikolla pidän tunteja ilmoittautumisten mukaan. Tapaninpäivänä aamupäivätunnin klo 11 ja tiistaista perjantaihin klo 18-19.15.

Uudet kurssit alkavat tammikuun alusta, laitan niistä viestiä piakkoin.

Juuri silloin, kun ei tuntuisi olevan aikaa harjoitukselle, tai vauhti alkaa ulkopuolella kiihtyä liian suureksi, tarvitsemme joogaa kaikkein eniten. Silloin olisi paras aika käyttää joogassa opittuja asioita; keskittymistä yhteen asiaan kerrallaan, hengittämistä, hetkessä olemista.

Meditaatiohetken voi tehdä vaikka leipomisesta tai ruoanlaitosta. Ole läsnä siinä mitä teet, tee yksi asia kerrallaan, keskittyneesti, hyvällä mielellä, hengitä ja nauti tekemisen ilosta, ei pelkästään lopputuloksesta. Nämä kaikki hyvät tunteesi voivat jopa maistua leipomuksissasi, kun siihen hetkeen pääset. Ainakin muistelet niitä enemmän ilolla, kuin suoritettuina asioina.

Katsokaa, kuunnelkaa luontoa, kuinka se vetäytyy sisäänpäin. Valon väheneminen ja vaihtelevat sääolosuhteet ovat luoneet siihen otolliset olosuhteet. Otetaan nämä kaikki huomioon myös harjoituksessamme, joogaa voi tehdä joululomalla niin meditatiivisen tekemisen, oman harjoituksen, itsetutkiskelun kuin lukemisen kautta.

Nauttikaa hetkestä, joulun valmisteluista, läheisistänne ja laskeutumisesta rauhaan.

Hyviä hetkiä kohti joulua ja loppuvuotta,

Ollaan yhteydessä,

Maria

PS. Joogakoululta saatavana nyt myös lahjakortteja

Yksi vastaus artikkeliiin “Joulukuu 2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s